Agenda

Maart 2017
za 25-3 ALV Slow Food Nederland (locatie volgt) (14:00 - 16:00)
Op zaterdag 25 maart vindt van 14.00-16.00 uur de Algemene Ledenvergadering plaats van Slow Food Nederland. Op de agenda staat in ieder geval het jaarverslag 2016, ook presenteert het landelijk bestuur de meerjarenstrategie en de hier uit volgende plannen en begroting voor 2017. So save the date! De locatie volgt nog en in de loop van maart worden de agenda en stukken verspreid.
zo 26-3 Slow Food op Zondag: Goed, Gezond en Authentiek, Gooi,Eem,Vecht
Op zondagmiddag 26 maart van 15:00-17:00 trapt Slow Food Gooi, Eem en Vecht de serie "Goed, Gezond en Authentiek" af: een praat-, eet- en drinkprogramma’s op de zondagmiddag. Bij deze eerste bijeenkomst gaan we in gesprek met wildernisvleesexpert Wouter Slors over goed vlees, met Prof.Dr. Jaap Seidell over gezond en lekker eten en met Christianne Muusers over historische recepten.
Piemonte Vleesrokerij Reinders Gulle Waard Zelfpluktuin Bio+ Restaurant de Markies Doepark Nooterhof De Walnoothoeve Van Raalte import Zonnig zuid Boeren Goudse Oplegkaas Daily Delis Van Raalte Import Keukencentrum Texel Slow Europe De Pelikaan Rossano Wijnimport De Saeck Ca'Palazzo Grand Hotel Opduin Local Harvest Erfgoed Bossem Deliweb Vreekens Zaden Het Koffielab Boot Koffie Worscht Kookstudio De Kombuis ChaudDevant Vleesrokerij Reinders SVBE wijnprofessionals De Meulenhoek Week van de smaak Bubbles by Bruud Onno Kleyn Green Age
Agenda