Agenda

Maart 2017
za 25-3 ALV Slow Food Nederland (locatie volgt) (14:00 - 16:00)
Op zaterdag 25 maart vindt van 14.00-16.00 uur de Algemene Ledenvergadering plaats van Slow Food Nederland. Op de agenda staat in ieder geval het jaarverslag 2016, ook presenteert het landelijk bestuur de meerjarenstrategie en de hier uit volgende plannen en begroting voor 2017. So save the date! De locatie volgt nog en in de loop van maart worden de agenda en stukken verspreid.
zo 26-3 Slow Food op Zondag: Goed, Gezond en Authentiek, Gooi,Eem,Vecht
Op zondagmiddag 26 maart van 15:00-17:00 trapt Slow Food Gooi, Eem en Vecht de serie "Goed, Gezond en Authentiek" af: een praat-, eet- en drinkprogramma’s op de zondagmiddag. Bij deze eerste bijeenkomst gaan we in gesprek met wildernisvleesexpert Wouter Slors over goed vlees, met Prof.Dr. Jaap Seidell over gezond en lekker eten en met Christianne Muusers over historische recepten.
zo 26-3 Proef het wilde ganzenei, Haarlem
Er is in Noord-Holland een groot overschot aan ganzen. Op dit moment worden daarom ganzennesten ‘behandeld’. In 2012 waren dat zo’n 83.000 eieren. Waarom zouden we ganzeneieren vernietigen als we ze ook op kunnen eten? Kom daarom zondag 26 maart naar de wilde ganzeneiproeverij.
vr 31-3 Slow Food Utrecht aan Tafel | Zo lokaal mogelijk, Utrecht
Slow Food Utrecht aan Tafel staat op vrijdagavond 31 maart in het teken van 'zo lokaal mogelijk'. Lokaal voedsel staat vandaag de dag bij de consument (gelukkig) volop in de belangstelling. Beter voor het milieu, want weinig vervoerskilometers, smakelijker, want verser, en het biedt een goede financiële impuls voor lokale producenten. Allemaal Slow Food thema's, een reden te meer om extra aandacht aan te besteden. Schuif ook aan: van 18.00-21.00 uur bij Het Lokaal in Amersfoort!
Green Age Worscht Van Raalte Import Gulle Waard Zonnig zuid Slow Europe Deliweb De Saeck Local Harvest Onno Kleyn Boot Koffie Vleesrokerij Reinders De Meulenhoek Vreekens Zaden Week van de smaak Grand Hotel Opduin Daily Delis Zelfpluktuin De Walnoothoeve Vleesrokerij Reinders ChaudDevant Het Koffielab Rossano Wijnimport De Pelikaan Ca'Palazzo Van Raalte import Kookstudio De Kombuis Erfgoed Bossem Bubbles by Bruud Bio+ Restaurant de Markies SVBE wijnprofessionals Doepark Nooterhof Piemonte Keukencentrum Texel Boeren Goudse Oplegkaas
Agenda