Diner Pensant - waar filosofen op kauwen

Een gastronomisch experiment naar de filosofie van de onderbuik.

Slow Food Amsterdam organiseert op zaterdag 10 december een diner waarbij proefondervindelijk onderzocht wordt hoe de verwachting omtrent dat wat je eet de moraal beinvloedt.
Filosoof/kok David Deijmann en hongerkunstenaar Fiona Ivanov bereiden gerechten uit het filosofische kookboek 'Diner Pensant' van filosoof en fotograaf Valerie Granberg'.
Portretten van etende filosofen worden tijdens de avond tentoongesteld. Met filosofen Frank Meester, Maarten Doorman en Margriet van Heesch als eregasten.
Foto Valerie Granberg

Een gastronomisch onderzoek naar de filosofie van de onderbuik.

Slow Food Amsterdam organiseert op zaterdag 10 december een diner waarbij proefondervindelijk onderzocht wordt hoe de verwachting omtrent dat wat je eet de moraal beinvloedt. Filosoof/kok David Deijmann en hongerkunstenaar Fiona Ivanov bereiden gerechten uit het filosofische kookboek 'Diner Pensant' van filosoof en fotograaf Valerie Granberg'. 

Portretten van etende filosofen worden tijdens de avond tentoongesteld. Met filosofen Frank Meester, Maarten Doorman en Margriet van Heesch als eregasten.

 

Let op! De aard van het diner vraagt om intimiteit. Dit betekent dat er maximaal 20 gasten aan tafel kunnen. De eerste 10 leden van Slow Food Amsterdam ontvangen gratis het filosofische kookboek 'Diner Pensant' van Valerie Granberg. Helaas kunnen we geen rekening houden met dieetwensen.

Maximum aantal deelnemers: 20

Wanneer: 
zaterdag 10 december van 18.30 tot 21.30

Lokatie: 
het diner vindt plaats in het atelier van Valerie Granberg in de broedplaats en pop-up mall Lola Luid!Piet Mondriaanstraat 140 1061 TT Amsterdam

Prijs: 
Slow Food Amsterdam leden 30 euro / de eerste 10 aanmeldingen ontvangen gratis het filosofische kookboek van Valerie Granberg
Slow Food leden van buiten Amsterdam 50 euro 
Niet-leden 65 euro

Bij de prijs is inbegrepen 1 Dorothy Parker cocktail, 2 glazen wijn, spraakmakend water en koffie/thee - verdere alcoholische consumpties kunnen tegen kostprijs worden genuttigd. 

Credits openingsfoto: Valerie Granberg uit filosofisch kookboek 'Diner Pensant'

Aanmelden: algemeen@slowfoodamsterdam.nl - Meer informatie: Fiona Ivanov 0650664743

24-11-2016 | Amsterdam_activiteit | 2415
SVBE wijnprofessionals Week van de smaak Deliweb Doepark Nooterhof De Meulenhoek De Saeck Zelfpluktuin ChaudDevant Restaurant de Markies Keukencentrum Texel Slow Europe Onno Kleyn Van Raalte Import Piemonte Vleesrokerij Reinders Rossano Wijnimport De Pelikaan Ca'Palazzo Gulle Waard Local Harvest Worscht Vreekens Zaden Erfgoed Bossem Bio+ De Walnoothoeve Zonnig zuid Kookstudio De Kombuis Het Koffielab Boot Koffie Boeren Goudse Oplegkaas Vleesrokerij Reinders Green Age Van Raalte import Daily Delis Grand Hotel Opduin Bubbles by Bruud