Slow Food Betuwe

Welkom in convivium de Betuwe!
Ook in onze prachtige streek is er het nodige te beleven op het gebied van lekker, puur en eerlijk eten. Daarom hebben we begin 2008 met een groepje enthousiaste betuwnaren ons convivium opgericht.
Ons "werkgebied" wordt ruwweg begrensd door de grote rivieren (de Rijn en Lek in het noorden en de Waal in het zuiden) en de wat minder poëtische snelwegen A27 en A50.
Onze activiteiten zijn gezellig, laagdrempelig en divers: we koken regelmatig bij mensen thuis (vaak met lokale ingrediënten) en bezoeken lokale boerderijen, restaurants en andere producenten. Iedereen kent de Betuwe natuurlijk van de prachtige fruitboomgaarden in het voorjaar. Maar onze ervaring is, dat ook de andere seizoenen veel te bieden hebben.
Onder “Activiteiten” staan al onze activiteiten zowel toekomstige als activiteiten die al plaatsgevonden hebben. 
 
 
 
Lid worden?
Bent u woonachtig in de Betuwe, dan wordt u automatisch bij dit Convivium ingedeeld als u lid wordt van Slow Food Nederland. Vul hiervoor het inschrijfformulier in. Woont u in een andere provincie, maar zou u om welke reden dan ook liever bij Convivium de Betuwe horen, geef dat dan op dit inschrijf formulier duidelijk aan. Overigens zijn al onze activiteiten ook toegankelijk voor Slow Foodleden van andere Convivia!
Wilt U meer weten over ons convivium, stuur ons dan een mailtje: betuwe@slowfood.nl.
 
26-02-2012 | Betuwe | 209
Restaurant de Markies De Walnoothoeve Boeren Goudse Oplegkaas Vleesrokerij Reinders Vleesrokerij Reinders ChaudDevant De Meulenhoek Deliweb Slow Europe Worscht Local Harvest Green Age De Saeck Bubbles by Bruud Zelfpluktuin Week van de smaak Vreekens Zaden Keukencentrum Texel Eco Seafood Ca'Palazzo Gulle Waard Erfgoed Bossem De Pelikaan Bio+ Grand Hotel Opduin Doepark Nooterhof Piemonte Boot Koffie