Slow Food Betuwe

Welkom in convivium de Betuwe!
Ook in onze prachtige streek is er het nodige te beleven op het gebied van lekker, puur en eerlijk eten. Daarom hebben we begin 2008 met een groepje enthousiaste betuwnaren ons convivium opgericht.
Ons "werkgebied" wordt ruwweg begrensd door de grote rivieren (de Rijn en Lek in het noorden en de Waal in het zuiden) en de wat minder poëtische snelwegen A27 en A50.
Onze activiteiten zijn gezellig, laagdrempelig en divers: we koken regelmatig bij mensen thuis (vaak met lokale ingrediënten) en bezoeken lokale boerderijen, restaurants en andere producenten. Iedereen kent de Betuwe natuurlijk van de prachtige fruitboomgaarden in het voorjaar. Maar onze ervaring is, dat ook de andere seizoenen veel te bieden hebben.
Onder “Activiteiten” staan al onze activiteiten zowel toekomstige als activiteiten die al plaatsgevonden hebben. 
 
 
 
Lid worden?
Bent u woonachtig in de Betuwe, dan wordt u automatisch bij dit Convivium ingedeeld als u lid wordt van Slow Food Nederland. Vul hiervoor het inschrijfformulier in. Woont u in een andere provincie, maar zou u om welke reden dan ook liever bij Convivium de Betuwe horen, geef dat dan op dit inschrijf formulier duidelijk aan. Overigens zijn al onze activiteiten ook toegankelijk voor Slow Foodleden van andere Convivia!
Wilt U meer weten over ons convivium, stuur ons dan een mailtje: betuwe@slowfood.nl.
 
26-02-2012 | Betuwe | 209
Kookstudio De Kombuis De Meulenhoek Vleesrokerij Reinders Het Koffielab Grand Hotel Opduin Daily Delis Local Harvest De Saeck Doepark Nooterhof Ca'Palazzo Worscht SVBE wijnprofessionals Van Raalte Import Bubbles by Bruud Week van de smaak Zelfpluktuin Gulle Waard Green Age De Walnoothoeve De Pelikaan Boeren Goudse Oplegkaas Rossano Wijnimport Keukencentrum Texel Slow Europe Van Raalte import Boot Koffie Piemonte Vreekens Zaden ChaudDevant Restaurant de Markies Bio+ Erfgoed Bossem Deliweb Onno Kleyn Vleesrokerij Reinders Zonnig zuid