Slow Food Gooi, Eem en Vecht

Aandacht en liefde voor eerlijke voeding. Daar draait het om bij ons nieuwe Convivium Gooi, Eem & Vecht. Wij zijn een regionale afdeling van Slow Food Nederland, een wereldwijde organisatie voor ecogastronomie die opkomt voor lekker, puur en eerlijk eten. De missie van Slow Food willen wij graag op regionaal niveau uitdragen met bijzondere culinaire activiteiten in onze prachtige regio.

 

Welke activiteiten doen we als Convivium?

We gaan ontdekken waar ons eten vandaan komt. Lekker, puur en eerlijk eten uit de regio. We gaan boerderijen bezoeken, samen koken, smaaklessen geven en wildplukwandelingen organiseren. Ook zijn er plannen voor een jaarlijks terugkerende midzomertafel. Heb je zelf een idee voor een activiteit, of wil je iets speciaals organiseren? Wij zijn bijvoorbeeld nog op zoek naar iemand die een berk in zijn of haar tuin ter beschikking wil stellen voor het aftappen van berkensap! Stuur een mail naar gooieemvecht@slowfood.nl

 

Word lid van ons Convivium!

Lid worden van het Convivium kan iedereen. Als nieuw lid natuurlijk, maar ook als bestaand lid als dat, om welke reden dan ook, beter past. Je kunt ook lid zijn van ons Convivium en meedoen met activiteiten bij andere Convivia. Het Latijnse woord ‘Convivium’ betekent niet voor niets ‘tafelgezelschapl’. Iedereen kan aanschuiven! Bovendien brengt het ‘Out of the box’ of ‘Out of the Convivium’-denken ons dichter bij het bereiken van de Slow Food doelstelling: lekker, puur & eerlijk eten, overal ter wereld. Klik hier om lid te worden >>

 

                                                          

      

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie over onze Convivium contact op met onze bestuursleden: 

gooieemvecht@slowfood.nl

 

Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/slowfood.gooieemenvecht?ref=tn_tnmn

 

 

16-04-2013 | GooiEemVecht | 1166
Van Raalte import Grand Hotel Opduin Deliweb Slow Europe Worscht Zonnig zuid Rossano Wijnimport Vleesrokerij Reinders Local Harvest Keukencentrum Texel Boeren Goudse Oplegkaas De Meulenhoek Piemonte Kookstudio De Kombuis Ca'Palazzo De Pelikaan Erfgoed Bossem Bubbles by Bruud Het Koffielab Zelfpluktuin Bio+ SVBE wijnprofessionals De Walnoothoeve Green Age Van Raalte Import Gulle Waard Restaurant de Markies Doepark Nooterhof Vleesrokerij Reinders Onno Kleyn Daily Delis Vreekens Zaden De Saeck Boot Koffie ChaudDevant Week van de smaak