Slow Food IJsselvallei

Slow Food Convivium IJsselvallei is midden 2006 opgericht en heeft momenteel circa 70 leden.
Wij richten ons nadrukkelijk op de hele voedselketen: productie, distributie en consumptie. We zien dit terug in ons ledenbestand, dat naast kieskeurige consumenten en gastronomen ook slagers, koks, cateraars, restauranteigenaren en producenten omvat.
De Slow Food missie Lekker, Puur en Eerlijk brengen wij in praktijk door twee keer per jaar een 'kernactiviteit' te organiseren. En over het hele jaar verspreid op onregelmatige momenten diverse kleinere activiteiten, zoals ‘Open Tafels’ bij leden thuis, proeverijen en excursies naar producenten.
 
Ons convivium omvat globaal het gebied van de Stedendriehoek met als kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het gaat om de postcodegebieden 7200, 7300, 7400 en 8100. 
Hierin liggen de gemeenten:
  • Deventer, Raalte, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Hof van Twente
  • Apeldoorn, Epe, Voorst
  • Zutphen, Bronckhorst, Lochem

13-01-2012 | IJsselvallei | 45
Rossano Wijnimport Van Raalte Import De Pelikaan Restaurant de Markies Het Koffielab Worscht Vleesrokerij Reinders Zelfpluktuin Grand Hotel Opduin Onno Kleyn Kookstudio De Kombuis Bio+ De Walnoothoeve Doepark Nooterhof Boeren Goudse Oplegkaas Ca'Palazzo Green Age Gulle Waard De Meulenhoek ChaudDevant Week van de smaak Bubbles by Bruud Deliweb De Saeck Vreekens Zaden Erfgoed Bossem Daily Delis Slow Europe Piemonte Vleesrokerij Reinders Keukencentrum Texel SVBE wijnprofessionals Zonnig zuid Local Harvest Boot Koffie Van Raalte import