Slow Food IJsselvallei

Slow Food Convivium IJsselvallei is midden 2006 opgericht en heeft momenteel circa 70 leden.
Wij richten ons nadrukkelijk op de hele voedselketen: productie, distributie en consumptie. We zien dit terug in ons ledenbestand, dat naast kieskeurige consumenten en gastronomen ook slagers, koks, cateraars, restauranteigenaren en producenten omvat.
De Slow Food missie Lekker, Puur en Eerlijk brengen wij in praktijk door twee keer per jaar een 'kernactiviteit' te organiseren. En over het hele jaar verspreid op onregelmatige momenten diverse kleinere activiteiten, zoals ‘Open Tafels’ bij leden thuis, proeverijen en excursies naar producenten.
 
Ons convivium omvat globaal het gebied van de Stedendriehoek met als kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het gaat om de postcodegebieden 7200, 7300, 7400 en 8100. 
Hierin liggen de gemeenten:
  • Deventer, Raalte, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Hof van Twente
  • Apeldoorn, Epe, Voorst
  • Zutphen, Bronckhorst, Lochem

13-01-2012 | IJsselvallei | 45
Restaurant de Markies Week van de smaak SVBE wijnprofessionals Rossano Wijnimport Van Raalte Import Local Harvest ChaudDevant Deliweb De Pelikaan Ca'Palazzo Slow Europe De Saeck Worscht Boot Koffie Onno Kleyn Bubbles by Bruud Boeren Goudse Oplegkaas Keukencentrum Texel Het Koffielab Piemonte Erfgoed Bossem De Meulenhoek Vleesrokerij Reinders De Walnoothoeve Daily Delis Doepark Nooterhof Kookstudio De Kombuis Zelfpluktuin Van Raalte import Vreekens Zaden Green Age Vleesrokerij Reinders Zonnig zuid Grand Hotel Opduin Bio+ Gulle Waard