Slow Food IJsselvallei

Slow Food Convivium IJsselvallei is midden 2006 opgericht en heeft momenteel circa 70 leden.
Wij richten ons nadrukkelijk op de hele voedselketen: productie, distributie en consumptie. We zien dit terug in ons ledenbestand, dat naast kieskeurige consumenten en gastronomen ook slagers, koks, cateraars, restauranteigenaren en producenten omvat.
De Slow Food missie Lekker, Puur en Eerlijk brengen wij in praktijk door twee keer per jaar een 'kernactiviteit' te organiseren. En over het hele jaar verspreid op onregelmatige momenten diverse kleinere activiteiten, zoals ‘Open Tafels’ bij leden thuis, proeverijen en excursies naar producenten.
 
Ons convivium omvat globaal het gebied van de Stedendriehoek met als kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het gaat om de postcodegebieden 7200, 7300, 7400 en 8100. 
Hierin liggen de gemeenten:
  • Deventer, Raalte, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Hof van Twente
  • Apeldoorn, Epe, Voorst
  • Zutphen, Bronckhorst, Lochem

13-01-2012 | IJsselvallei | 45
Restaurant de Markies Piemonte De Meulenhoek De Pelikaan Onno Kleyn Doepark Nooterhof Gulle Waard Boot Koffie Keukencentrum Texel Bubbles by Bruud Erfgoed Bossem Van Raalte Import Worscht Vreekens Zaden De Saeck Week van de smaak Bio+ Zelfpluktuin Van Raalte import Daily Delis De Walnoothoeve Grand Hotel Opduin Rossano Wijnimport Vleesrokerij Reinders SVBE wijnprofessionals Deliweb Boeren Goudse Oplegkaas Local Harvest Ca'Palazzo Vleesrokerij Reinders Zonnig zuid Slow Europe Green Age ChaudDevant Het Koffielab Kookstudio De Kombuis