Slow Food IJsselvallei

Slow Food Convivium IJsselvallei is midden 2006 opgericht en heeft momenteel circa 70 leden.
Wij richten ons nadrukkelijk op de hele voedselketen: productie, distributie en consumptie. We zien dit terug in ons ledenbestand, dat naast kieskeurige consumenten en gastronomen ook slagers, koks, cateraars, restauranteigenaren en producenten omvat.
De Slow Food missie Lekker, Puur en Eerlijk brengen wij in praktijk door twee keer per jaar een 'kernactiviteit' te organiseren. En over het hele jaar verspreid op onregelmatige momenten diverse kleinere activiteiten, zoals ‘Open Tafels’ bij leden thuis, proeverijen en excursies naar producenten.
 
Ons convivium omvat globaal het gebied van de Stedendriehoek met als kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het gaat om de postcodegebieden 7200, 7300, 7400 en 8100. 
Hierin liggen de gemeenten:
  • Deventer, Raalte, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Hof van Twente
  • Apeldoorn, Epe, Voorst
  • Zutphen, Bronckhorst, Lochem

13-01-2012 | IJsselvallei | 45
Grand Hotel Opduin Gulle Waard De Saeck Onno Kleyn Green Age Zonnig zuid SVBE wijnprofessionals De Meulenhoek Vleesrokerij Reinders Erfgoed Bossem Rossano Wijnimport Bio+ Het Koffielab Van Raalte import De Walnoothoeve De Pelikaan Keukencentrum Texel Bubbles by Bruud ChaudDevant Ca'Palazzo Slow Europe Local Harvest Worscht Deliweb Piemonte Doepark Nooterhof Zelfpluktuin Boot Koffie Daily Delis Van Raalte Import Week van de smaak Restaurant de Markies Boeren Goudse Oplegkaas Kookstudio De Kombuis Vleesrokerij Reinders Vreekens Zaden