Slow Food Film Festival 2017

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 april is de zesde editie van het Slow Food Film Festival Deventer. Een festival vol bijzondere en smakelijke documentaires en films. Tussendoor is het genieten van lekker, puur en eerlijk eten en drinken. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Filmhuis De Keizer en YFM Deventer.

Bij de meeste films zijn gastsprekers aanwezig en is ruimte voor discussie.

Daarnaast speelt het eten natuurlijk een belangrijke rol.
Bij de koffie wordt wat lekkers van De Noorman geserveerd.
De lunch wordt verzorgd door Restaurant Bouwkunde
Bij de borrel hebben we lekkere insectenhapjes van Bugzz Insecuisine.
Proef! Diepenveen biedt, voor een bescheiden prijs, wijnen aan uit de omgeving van Priorat.
PROGRAMMA

 

Vrijdag
19:00 uur It All Starts With Beer 20:30 uur Bierproeverij DAVO Bieren
20:00 uur The Craft of Beer: A Hopumentary 21:30 uur Bierproeverij DAVO Bieren

 

Zaterdag
's Middags Mr Hapje's mini-food-festival VKTK (Va Kop Tot Kont) verschillende kleine gerechten, workshops/demo's Kunstenlab: korte foodfilms (gratis)
's Avonds Mr. Hapje: 3 gangendiner aansluitend film

 

Zondag
Theater of Life foodwaste Spreker: Lisa de Koning  
The Islands and the Whales walvissenjacht op Faeröer-eilanden Spreker: prof. dr. P.J. Palsboll  
Lunch Theaterrestaurant Bouwkunde    
Bugs insecten als voeding Spreker: deskundige op het gebied van insectencatering  
Priorat wederopstanding wijngebied Spreker: Bert Nollen  
Spinning Plates eten als verbindende factor Spreker: Bert Roetert  
Burnt Bradley Cooper is rock-‘n-roll-chef    

 

Er zijn passe-partouts voor zaterdag en zondag te koop. Passe-partouts en losse kaarten worden verkocht via de verschillende pagina’s van het festival op de website van het Filmhuis. Alle kaarten zijn ook te koop bij betreffende kassa tijdens kassa-openingstijden. Let op: er kunnen geen kaarten gereserveerd worden.

 

Onder de mensen die een arrangement voor zondag kopen verloten we 2 x een jaar gratis lidmaatschap van ...

15-04-2017 | IJsselvallei_activit | 2471
Deliweb Daily Delis SVBE wijnprofessionals Keukencentrum Texel Green Age Van Raalte Import Bio+ Onno Kleyn Vreekens Zaden Local Harvest Vleesrokerij Reinders Boeren Goudse Oplegkaas Erfgoed Bossem Worscht Zelfpluktuin Week van de smaak Grand Hotel Opduin Ca'Palazzo Zonnig zuid De Pelikaan ChaudDevant Doepark Nooterhof Kookstudio De Kombuis Slow Europe Bubbles by Bruud De Walnoothoeve Het Koffielab Vleesrokerij Reinders Piemonte Van Raalte import Restaurant de Markies Rossano Wijnimport Gulle Waard Boot Koffie De Saeck De Meulenhoek