Login uitleg

Welk email adres moet je gebruiken om in te loggen

Geef bij e-mail / gebruiker het emailadres in waarop u de nieuwsbrief van Slow Food ontvangt. Dit geldt voor alle leden van Slow Food (ook als ze een functie binnen Slow Food vervullen).

 

Inlog procedure als u de eerste keer inlogt

Geef bij e-mail / gebruiker het emailadres in. Druk dan op wachtwoord vergeten?

Via de mail krijg u een tijdelijk wachtwoord toegestuurd op uw email adres. Met dit tijdelijke wachtwoord kunt u inloggen. Als u dit wachtwoord kopieert vanuit de mail, let er dan op dat u geen spaties kopieert, want dan functioneert het wachtwoord niet. Let er ook op dat u Caps Lock uit heeft staan. 

U geeft uw emailadres in bij e-mail / gebruiker en het tijdelijke wachtwoord bij wachtwoord. Druk dan op inloggen. Het systeem vraagt dan gelijk om uw wachtwoord te wijzigen. Dit wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn en minimaal 2 cijfers bevatten. Met dit nieuwe wachtwoord kunt u in het vervolg inloggen op de website.

Als u succesvol bent ingelogd, zal het systeem de pagina met uw persoonlijke gegevens tonen. 

 

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord vergeten bent, klik dan op wachtwoord vergeten. Naar uw mailadres wordt dan een tijdelijk wachtwoord gestuurd. Verder is de procedure gelijk aan de eerste keer inloggen. 

Lukt het niet om in te loggen of om een wachtwoord aan te vragen. Stuur dan een mail naar de ledenadministratie.

Zet in de mail uw voornaam en achternaam en met welk emailadres u probeert in te loggen. 
Green Age Onno Kleyn Keukencentrum Texel De Saeck Vleesrokerij Reinders ChaudDevant Boeren Goudse Oplegkaas Deliweb De Walnoothoeve Slow Europe Vreekens Zaden Het Koffielab Kookstudio De Kombuis De Meulenhoek Daily Delis Gulle Waard Zelfpluktuin Van Raalte import Doepark Nooterhof Restaurant de Markies Van Raalte Import Zonnig zuid Erfgoed Bossem Vleesrokerij Reinders Boot Koffie Rossano Wijnimport Grand Hotel Opduin Worscht SVBE wijnprofessionals Ca'Palazzo Piemonte De Pelikaan Week van de smaak Bio+ Bubbles by Bruud Local Harvest