Magazine

Slow Food Magazine

28 april 2012

Slow Food Magazine, het tijdschrift van Slow Food Nederland, verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 3200 exemplaren. Het magazine vertolkt het gedachtegoed van de Slow Food-beweging in Nederland, waaronder de oprechte zorg over hoe er in onze maatschappij met voedsel wordt omgegaan. Slow Food Magazine probeert daarom de opinie over de productie, marketing en distributie, en consumptie van ons voedsel te beïnvloeden.

Lees verder

Adverteren in Slow Food Magazine

25 juni 2012

Een advertentie in Slow Food Magazine maakt deel uit van de diverse sponsorpakketten (zie pagina).

Lees verder

Redactie en contact

26 april 2012

Slow Food Magazine heeft een tweehoofdige hoofdreactie en, afhankelijk van de inhoud, een wisselend aantal medewerkers. De hoofdredactie wordt gevormd door:

Lees verder

Waar te kopen of te lezen?

10 maart 2012

Lees verder
Onno Kleyn Kookstudio De Kombuis Week van de smaak Green Age Daily Delis De Saeck Doepark Nooterhof Worscht Rossano Wijnimport Vleesrokerij Reinders ChaudDevant Erfgoed Bossem De Meulenhoek Keukencentrum Texel Grand Hotel Opduin Van Raalte import Van Raalte Import Restaurant de Markies Zelfpluktuin De Pelikaan Local Harvest Vreekens Zaden Bubbles by Bruud Het Koffielab Zonnig zuid Deliweb Piemonte Boot Koffie Boeren Goudse Oplegkaas De Walnoothoeve Slow Europe Ca'Palazzo SVBE wijnprofessionals Gulle Waard Bio+ Vleesrokerij Reinders
10-03-2012 | Magazine | 366