Magazine

Slow Food Magazine

28 april 2012

Slow Food Magazine, het tijdschrift van Slow Food Nederland, verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 3200 exemplaren. Het magazine vertolkt het gedachtegoed van de Slow Food-beweging in Nederland, waaronder de oprechte zorg over hoe er in onze maatschappij met voedsel wordt omgegaan. Slow Food Magazine probeert daarom de opinie over de productie, marketing en distributie, en consumptie van ons voedsel te beïnvloeden.

Lees verder

Adverteren in Slow Food Magazine

25 juni 2012

Een advertentie in Slow Food Magazine maakt deel uit van de diverse sponsorpakketten (zie pagina).

Lees verder

Redactie en contact

26 april 2012

Slow Food Magazine heeft een tweehoofdige hoofdreactie en, afhankelijk van de inhoud, een wisselend aantal medewerkers. De hoofdredactie wordt gevormd door:

Lees verder

Waar te kopen of te lezen?

10 maart 2012

Lees verder
Boot Koffie Week van de smaak Boeren Goudse Oplegkaas Worscht Van Raalte Import Restaurant de Markies Keukencentrum Texel Zelfpluktuin Ca'Palazzo Van Raalte import Local Harvest ChaudDevant Slow Europe Green Age Vleesrokerij Reinders Vleesrokerij Reinders Zonnig zuid De Walnoothoeve Bubbles by Bruud Daily Delis Doepark Nooterhof De Saeck Het Koffielab Onno Kleyn Bio+ Deliweb Piemonte De Meulenhoek De Pelikaan Vreekens Zaden Kookstudio De Kombuis SVBE wijnprofessionals Gulle Waard Grand Hotel Opduin Rossano Wijnimport Erfgoed Bossem
10-03-2012 | Magazine | 366