Magazine

Slow Food Magazine

28 april 2012

Slow Food Magazine, het tijdschrift van Slow Food Nederland, verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 3200 exemplaren. Het magazine vertolkt het gedachtegoed van de Slow Food-beweging in Nederland, waaronder de oprechte zorg over hoe er in onze maatschappij met voedsel wordt omgegaan. Slow Food Magazine probeert daarom de opinie over de productie, marketing en distributie, en consumptie van ons voedsel te beïnvloeden.

Lees verder

Adverteren in Slow Food Magazine

25 juni 2012

Een advertentie in Slow Food Magazine maakt deel uit van de diverse sponsorpakketten (zie pagina).

Lees verder

Redactie en contact

26 april 2012

Voor het magazine en de andere online en offline communicatiekanalen van Slow Food wordt momenteel een nieuwe redactie gevormd die boeiende content maakt: artikelen maar ook foto's en illustraties. Voor deze redactie zijn we op zoek naar content kanjers.

Lees verder

Waar te kopen of te lezen?

10 maart 2012

Lees verder
Worscht Deliweb Ca'Palazzo Vreekens Zaden ChaudDevant Boot Koffie Restaurant de Markies Doepark Nooterhof Piemonte Zelfpluktuin Slow Europe De Walnoothoeve Grand Hotel Opduin De Pelikaan Keukencentrum Texel Eco Seafood De Saeck Vleesrokerij Reinders Bio+ Vleesrokerij Reinders Week van de smaak De Meulenhoek Erfgoed Bossem Bubbles by Bruud Gulle Waard Boeren Goudse Oplegkaas Local Harvest Green Age
10-03-2012 | Magazine | 366