Magazine

Slow Food Magazine

28 april 2012

Slow Food Magazine, het tijdschrift van Slow Food Nederland, verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 3200 exemplaren. Het magazine vertolkt het gedachtegoed van de Slow Food-beweging in Nederland, waaronder de oprechte zorg over hoe er in onze maatschappij met voedsel wordt omgegaan. Slow Food Magazine probeert daarom de opinie over de productie, marketing en distributie, en consumptie van ons voedsel te beïnvloeden.

Lees verder

Adverteren in Slow Food Magazine

25 juni 2012

Een advertentie in Slow Food Magazine maakt deel uit van de diverse sponsorpakketten (zie pagina).

Lees verder

Redactie en contact

26 april 2012

Voor het magazine en de andere online en offline communicatiekanalen van Slow Food wordt momenteel een nieuwe redactie gevormd die boeiende content maakt: artikelen maar ook foto's en illustraties. Voor deze redactie zijn we op zoek naar content kanjers.

Lees verder

Waar te kopen of te lezen?

10 maart 2012

Lees verder
Boot Koffie Slow Europe Keukencentrum Texel Boeren Goudse Oplegkaas Local Harvest De Meulenhoek Vreekens Zaden Bio+ Piemonte Zelfpluktuin De Pelikaan Bubbles by Bruud Green Age Erfgoed Bossem Deliweb Worscht Vleesrokerij Reinders Gulle Waard Vleesrokerij Reinders ChaudDevant De Walnoothoeve Eco Seafood Restaurant de Markies De Saeck Ca'Palazzo Doepark Nooterhof Grand Hotel Opduin Week van de smaak
10-03-2012 | Magazine | 366