Magazine

Slow Food Magazine

28 april 2012

Slow Food Magazine, het tijdschrift van Slow Food Nederland, verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 3200 exemplaren. Het magazine vertolkt het gedachtegoed van de Slow Food-beweging in Nederland, waaronder de oprechte zorg over hoe er in onze maatschappij met voedsel wordt omgegaan. Slow Food Magazine probeert daarom de opinie over de productie, marketing en distributie, en consumptie van ons voedsel te beïnvloeden.

Lees verder

Adverteren in Slow Food Magazine

25 juni 2012

Een advertentie in Slow Food Magazine maakt deel uit van de diverse sponsorpakketten (zie pagina).

Lees verder

Redactie en contact

26 april 2012

Slow Food Magazine heeft een tweehoofdige hoofdreactie en, afhankelijk van de inhoud, een wisselend aantal medewerkers. De hoofdredactie wordt gevormd door:

Lees verder

Waar te kopen of te lezen?

10 maart 2012

Lees verder
Piemonte Keukencentrum Texel Zonnig zuid Bubbles by Bruud Boot Koffie Boeren Goudse Oplegkaas De Pelikaan Week van de smaak Worscht Grand Hotel Opduin SVBE wijnprofessionals Gulle Waard Van Raalte Import Van Raalte import Ca'Palazzo Daily Delis De Walnoothoeve Slow Europe Erfgoed Bossem Onno Kleyn Green Age Vleesrokerij Reinders De Saeck Deliweb Vreekens Zaden Restaurant de Markies Local Harvest Het Koffielab ChaudDevant Zelfpluktuin Kookstudio De Kombuis Vleesrokerij Reinders Doepark Nooterhof Bio+ De Meulenhoek Rossano Wijnimport
10-03-2012 | Magazine | 366