Slow Food Nederland

SLOW FOOD NEDERLAND

23 februari 2012

Slow Food Nederland is de landelijke, overkoepelende organisatie voor de regionale communities, de commissie Ark van de Smaak & Presidia en de Youth Food Movement in Nederland.

Het bestuur van Slow Food Nederland bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en vier algemene bestuursleden.

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers.

Lees verder

Nelleke Don, voorzitter (1961, Vlaardingen/Garderen)

23 februari 2012

voorzitter@slowfood.nl

Lees verder

Susanne Duijvestein - de Boer, secretaris (1986, Amsterdam)

23 februari 2012

secretaris@slowfood.nl

Lees verder

Welmoet van der Feltz, penningmeester (1990, Utrecht)

23 februari 2012

penningmeester@slowfood.nl

Lees verder

Ellen Scholtens, communicatie (1961, Rotterdam)

4 juli 2015

communicatie@slowfood.nl

Lees verder

Geert Burema, professionals: Chef’s Alliantie, Ark van de Smaak, (1965, Amsterdam)

23 oktober 2016

Lees verder

Arie van den Brand, externe betrekkingen (1951, Spierdijk)

23 oktober 2016

Lees verder

Maarten Kuiper, evenementen (1984, Amsterdam)

23 oktober 2016

Lees verder
Deliweb Van Raalte import Het Koffielab Local Harvest Green Age Erfgoed Bossem Zonnig zuid Grand Hotel Opduin De Meulenhoek Gulle Waard Van Raalte Import SVBE wijnprofessionals Worscht ChaudDevant Vreekens Zaden Doepark Nooterhof De Saeck Zelfpluktuin Boot Koffie Piemonte De Walnoothoeve Daily Delis Onno Kleyn Vleesrokerij Reinders Slow Europe De Pelikaan Vleesrokerij Reinders Week van de smaak Bio+ Rossano Wijnimport Boeren Goudse Oplegkaas Ca'Palazzo Bubbles by Bruud Kookstudio De Kombuis Restaurant de Markies Keukencentrum Texel
23-10-2016 | Slowfoodnederland | 2391