Slow Food Nederland

SLOW FOOD NEDERLAND

23 februari 2012

Slow Food Nederland is de landelijke, overkoepelende organisatie voor de regionale communities, de commissie Ark van de Smaak & Presidia en de Youth Food Movement in Nederland.

Het bestuur van Slow Food Nederland bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en vier algemene bestuursleden.

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers.

Lees verder

Nelleke Don, voorzitter (1961, Vlaardingen/Garderen)

23 februari 2012

voorzitter@slowfood.nl

Lees verder

Susanne Duijvestein - de Boer, secretaris (1986, Amsterdam)

23 februari 2012

secretaris@slowfood.nl

Lees verder

Welmoet van der Feltz, penningmeester (1990, Utrecht)

23 februari 2012

penningmeester@slowfood.nl

Lees verder
Lonneke Rhodens

Lonneke Rhodens, communicatie (1979, Haarlem)

4 juli 2015

communicatie@slowfood.nl

Lees verder

Geert Burema, professionals: Chef’s Alliantie, Ark van de Smaak, (1965, Amsterdam)

23 oktober 2016

Lees verder

Arie van den Brand, externe betrekkingen (1951, Spierdijk)

23 oktober 2016

Lees verder

Maarten Kuiper, evenementen (1984, Amsterdam)

23 oktober 2016

Lees verder
De Walnoothoeve Week van de smaak Vreekens Zaden Gulle Waard ChaudDevant Local Harvest Bio+ Green Age Grand Hotel Opduin De Saeck Vleesrokerij Reinders Vleesrokerij Reinders Keukencentrum Texel Bubbles by Bruud Worscht De Meulenhoek Boeren Goudse Oplegkaas Zelfpluktuin Eco Seafood Slow Europe Restaurant de Markies Ca'Palazzo Doepark Nooterhof Piemonte Erfgoed Bossem Deliweb De Pelikaan Boot Koffie
23-10-2016 | Slowfoodnederland | 2391