Slow Food Nederland

SLOW FOOD NEDERLAND

23 februari 2012

Slow Food Nederland is de landelijke, overkoepelende organisatie voor de regionale communities, de commissie Ark van de Smaak & Presidia en de Youth Food Movement in Nederland.

Het bestuur van Slow Food Nederland bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en vier algemene bestuursleden.

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers.

Lees verder

Nelleke Don, voorzitter (1961, Vlaardingen/Garderen)

23 februari 2012

voorzitter@slowfood.nl

Lees verder

Susanne Duijvestein - de Boer, secretaris (1986, Amsterdam)

23 februari 2012

secretaris@slowfood.nl

Lees verder

Welmoet van der Feltz, penningmeester (1990, Utrecht)

23 februari 2012

penningmeester@slowfood.nl

Lees verder

Ellen Scholtens, communicatie (1961, Rotterdam)

4 juli 2015

communicatie@slowfood.nl

Lees verder

Geert Burema, professionals: Chef’s Alliantie, Ark van de Smaak, (1965, Amsterdam)

23 oktober 2016

Lees verder

Arie van den Brand, externe betrekkingen (1951, Spierdijk)

23 oktober 2016

Lees verder

Maarten Kuiper, evenementen (1984, Amsterdam)

23 oktober 2016

Lees verder
Bio+ Grand Hotel Opduin Green Age Deliweb De Saeck Keukencentrum Texel Doepark Nooterhof Vleesrokerij Reinders Vleesrokerij Reinders Gulle Waard De Meulenhoek Piemonte Week van de smaak Worscht Zelfpluktuin ChaudDevant Vreekens Zaden Van Raalte Import Local Harvest Rossano Wijnimport Ca'Palazzo Kookstudio De Kombuis De Walnoothoeve Slow Europe Bubbles by Bruud Boot Koffie Zonnig zuid Van Raalte import Boeren Goudse Oplegkaas Daily Delis Restaurant de Markies De Pelikaan Erfgoed Bossem SVBE wijnprofessionals Onno Kleyn Het Koffielab
23-10-2016 | Slowfoodnederland | 2391