Slow FoodMarkt van de Smaakbeleving 'Hoe Slow is Texel'

Zevende editie Markt van de Smaakbelevenis thema ‘Hoe Slow is Texel’ Op zondag 12 juni van 11.00 tot 16.30
De onmiskenbare, gezellige en smaakvolle doe- en beleefmarkt gehouden op landgoed de Bonte Belevenis. Organisatie Slow Food Texel. Het thema dit jaar is ‘Hoe Slow is Texel’ met diverse workshops, demonstraties en verkoop van Texelse producten. Gedurende deze dag worden alle zintuigen aangesproken.

De entree van de markt bedraagt € 4,00 p.p.

Adres:

Landgoed de Bonte Belevenis

Rommelpot 11

1797 RN Den Hoorn

  

Kom op de fiets

Voor iedereen die op de fiets komt, hebben we een leuk presentje. Dus laat de auto thuis en kom op fiets naar de Markt van de Smaakbelevenis.

 

Ook dit jaar weer de SLOWFOODTEXEL AKADEMIE

Over het dagprogramma zal up to date informatie worden gegeven door Benno Bakker en via de borden op het terrein.

 

Gratis Parkeren en gratis Vervoer naar de Markt!

Op het land van Lap. Volg de borden vanaf Den Hoorn. Texel Tours brengt u van het parkeerterrein naar de Bonte Belevenis en weer terug.

 

Oproep: vrijwilligers voor 12 juni

Heb je belangstelling laat het ons weten, in de Slow Food stand is van alles te doen en te vertellen en wij kunnen je enthousiasme goed gebruiken!

 

Om al vast in de stemming te komen:

Smaakvolle Belevenis Texel-  YouTube filmpje: http://tinyurl.com/z34hq9m

De Slow Food Chefs Alliantie is een verbond van chefs die zich in hun dagelijks werk sterk maken voor de ideeën van Slow Food. Chefs die gerechten creëren op basis van lokale, duurzame producten. En niet alleen mooie gerechten creëren op basis van fantastische producten, maar die ook graag het verhaal rond de herkomst van die producten willen vertellen.

Het Slow Food Chefs Alliantie restaurant  Grand Hotel Opduin zal aanwezig zijn!

U kunt een heerlijke slowfoodgerechtje  proeven. En u mag  ‘vrijwillig’ een bijdrage van 1 euro doen. Dan kunnen we de kas wat spekken. Zodat Slow Food Texel  leerzame workshops en ander leuke activiteiten voor u kan organiseren.

 

07-06-2016 | Texel | 253
Week van de smaak De Meulenhoek De Pelikaan Vleesrokerij Reinders Erfgoed Bossem Boeren Goudse Oplegkaas Zelfpluktuin Green Age Zonnig zuid De Saeck Onno Kleyn De Walnoothoeve Rossano Wijnimport Local Harvest ChaudDevant Piemonte Doepark Nooterhof Van Raalte import Vreekens Zaden Restaurant de Markies Worscht Boot Koffie Keukencentrum Texel Bio+ Gulle Waard Grand Hotel Opduin Het Koffielab Deliweb Daily Delis Vleesrokerij Reinders Van Raalte Import Ca'Palazzo Slow Europe Bubbles by Bruud SVBE wijnprofessionals Kookstudio De Kombuis