Werkgroepen

Werkgroepen

24 februari 2012

Slow Food Nederland heeft een aantal werkgroepen die zich richten op een bepaald thema. Ze doen bijvoorbeeld onderzoek, maken inventarisaties organiseren activiteiten rondom het thema.
Een werkgroep bestaat uit Slow Food-leden.

Lees verder

Rauwmelkse kaas

24 februari 2012

Steeds meer producenten van rauwmelkse kazen verdwijnen door strenge regelgeving. De werkgroep rauwmelkse kaas probeert hier tegengas aan te geven.

Lees verder

Oogsten zonder Zaaien

24 februari 2012

Paddestoelen plukken mag niet en is bovendien levensgevaarlijk. Een onkruidblaadje in je mond stoppen, doe je niet. En kon je dat ene besje nu wel of niet eten? We weten het niet meer.

Lees verder

Platform bijen

20 februari 2012

Slow Food Platform Bijenbehoud is een ontmoetingsplek voor kennisuitwisseling en samenwerking.

Lees verder

'Van kop tot kont'

24 februari 2012

Meld je aan bij de Slow Food-werkgroep Van Kop tot Kont! Deze werkgroep legt zich toe op het zoeken naar en vastleggen van receptuur die uitgaat van volledige verwerking (‘verwaarding’) van het dier en het gezamenlijk bereiden en consumeren van deze recepten.

Lees verder
Ca'Palazzo Slow Europe Piemonte Vreekens Zaden Vleesrokerij Reinders Restaurant de Markies Boeren Goudse Oplegkaas Bubbles by Bruud Deliweb Doepark Nooterhof Boot Koffie Grand Hotel Opduin Erfgoed Bossem De Walnoothoeve De Pelikaan Green Age Worscht Vleesrokerij Reinders Keukencentrum Texel De Meulenhoek De Saeck Local Harvest Gulle Waard Bio+ Zelfpluktuin ChaudDevant Eco Seafood Week van de smaak
24-02-2012 | Werkgroepen | 161