Foodwalk & Lunch | Zondag 14 mei

Op zondag 14 mei organiseert Chef-kok Daniel Poolman van Proefkamer het Reestdal & Slow Food Zwolle een Foodwalk met aansluitend een lunch.

Tijdens deze workshop ga je onder begeleiding van chef-kok Daniel Poolman de lunch bereiden in onze professionele keuken van Proefkamer Het Reestdal.

Maar vooraf neemt hij u graag mee naar buiten het bos en veld in. Struinen en op zoek naar eetbare planten, bessen, noten en paddenstoelen. Om dit te verwerken in heerlijke gerechten.

 

Vaak zijn mensen zich niet bewust van al het moois en lekkers dat de natuur ieder seizoen opnieuw te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan eetbare bloemen, wilde salades en meer lekkers. In combinatie met de heerlijke producten uit de omgeving.Foodwalk Slow Food Zwolle

Programma: 

10.30 uur Ontvangst met koffie en thee en een huisgemaakte Petitfour

11.00 uur Start wandeling door het Reestdal

12.30 uur Drankje bij de proefkamer en start voorbereiden lunch

13.30 uur Lunch

15.00 uur Einde

Wanneer:

Zondag 14 mei
(Moederdag weliswaar, maar verwen Moeder eens met een mooie dag in de natuur!)

Waar:

Proefkamer Het Reestdal

De Haar 5, 7707 PK Balkbrug

 

Aanmelden: thea@slowfoodzwolle.nl

 

Deelname: 30,00 p.p.

17-03-2017 | Zwolle_Activiteiten | 2459
ChaudDevant Week van de smaak Onno Kleyn Kookstudio De Kombuis Zonnig zuid De Pelikaan Van Raalte import Slow Europe Local Harvest Vleesrokerij Reinders Piemonte Green Age Boot Koffie Zelfpluktuin Restaurant de Markies Bio+ Vreekens Zaden Worscht Keukencentrum Texel Van Raalte Import Boeren Goudse Oplegkaas Ca'Palazzo De Saeck Daily Delis Deliweb SVBE wijnprofessionals Bubbles by Bruud De Walnoothoeve Vleesrokerij Reinders Rossano Wijnimport Erfgoed Bossem Gulle Waard Grand Hotel Opduin De Meulenhoek Doepark Nooterhof Het Koffielab